• Jobba hos oss

HR-CHEF – Liljas Plast Group  Sista ansökan: 2024-06-03

Med starkt fokus på hållbar affärsutveckling och smarta tekniska lösningar tar vi ständigt nya kliv framåt i vår tillväxt. Vi erbjuder dig en familjär och dynamisk arbetsmiljö i ett professionellt och engagerat team!

Vi står inför en pensionsavgång inom HR-området och i samband med det tar vi också nästa steg och söker dig som vill vara med och lyfta verksamheten vidare mot fortsatt utveckling. Personalen är vår viktigaste tillgång! Följ med.

Rollen som HR-CHEF omfattar företagsgruppen i Sverige med 130 medarbetare. Du utgår från moderbolaget Liljas Plast AB i Hillerstorp och har en viktig plats i ledningsgruppen med rapportering direkt till VD. Innehållet blir variationsrikt och kan handla om allt från dagliga operativa HR-rutiner till arbete med strategiska projekt som berör hela företagsgruppen. Våra grundläggande värderingar och vår interna kultur formar vårt företagsklimat och håller samman vår organisation. Med dina insatser och tydligt ägarskap av samtliga HR-frågor står vi ännu mer rustade med syfte att lyfta organisationen vidare mot fortsatt framgång och tillväxt. Vi tror att HR blir som mest effektiv när den är verksamhetsnära, du kommer arbeta både mot kollektiv- & tjänstemannasidan. Stort fokus på att sätta HR-aktiviteter i verket som är serviceorienterade och kunskapsbaserade i syfte att bevara och utveckla mänskliga resurser med en hög värdeskapande förmåga. Beroende på din bakgrund, erfarenhet och intressen så finns möjligheter att forma och anpassa innehållet men i stora drag tänker vi oss följande fokusområden i rollen;

  • Drivande och stödjande i olika HR-frågor mot chefer och företagsgruppen i stort såsom
    arbetsrättsliga delar, arbetsmiljö, kompetensutveckling, rekrytering mm
  • Ansvar för olika aktiviteter kopplat till vårt varumärke som arbetsgivare i syfte att attrahera framtida arbetskraft, utveckla befintlig och trygga kompetens för fortsatt expansion
  • Uppdatera, anpassa och implementera polycies/processer inom HR-området
  • Hantera facklig samverkan och förhandlingar
  • Processägare för lönehantering och tidrapportering tillsammans med extern part
  • Samordningsansvar för lönebildning och årlig lönerevision inom gruppen
  • Drivande i olika strategiska samordnande projekt osv.

DIN PROFIL
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom HR med yrkeserfarenhet som gör att du känner dig redo att kliva in i denna roll. Då du kommer driva och forma vår HR-funktion bör du besitta erfarenhet av brett HR-arbete där du jobbat nära chefer och arbetat med de flesta frågor inom området, gärna förändringsledning och organisationsutveckling. Du har god kunskap inom arbetsrätt och arbetsmiljöfrågor etc. Som person tror vi att du har en förmåga att hantera både strategiska och operativa initiativ. Du är en doer med prestigelös approach och sätter människan i fokus. Resor till bolagen i Lagan resp Vansbro kommer ske kontinuerligt. Varmt välkommen!

KONTAKT
I denna rekrytering samarbetar Liljas Plast Group med FindMood. Du ansöker till tjänsten på www.findmood.se . Ansvarig rekryterare är Anna Andersson och hör gärna av dig med frågor under processens gång till anna@findmood.se eller 0708-941101. Vi räknar med att påbörja urvalet under vecka 22-23. Hoppas vi hörs!

Liljas Plast Group
– en drivkraft i småländsk familjeanda.

Liljas Plast Group består utöver moderbolaget Liljas Plast i Hillerstorp av Polymed Hygienic, Bobe Plast, Polymega och Liljas Plastic Suzhou (Kina). Totalt sett omsätter gruppen ca 400 MKR  Samtliga bolag har en hög automatiseringsgrad och våra kunder återfinns bl a inom personlig skyddsutrustning, förpackningsindustrin, fordonsindustrin, telecom och medicinteknik. Liljas Plast Group har en starkt tillväxt och moderbolaget i Hillerstorp med ca 75 medarbetare och är sedan ett par år inflyttade i en helt ny anläggning som omfattar totalt 9000 kvm produktion, lager- och kontorsyta. Läs mer på www.liljasplastgroup.se

 

Ansvarig rekryterare

 

 

 

 

Liljas Plast-gruppen består utöver moderbolaget Liljas Plast i Hillerstorp av Polymed Hygienic, BoBe Plast AB, Polymega och Liljas Plastic i SuZhou (Kina). Totalt sett omsätter gruppen ca 400 MKR. Samtliga bolag har en hög automatiseringsgrad och våra kunder återfinns bl a inom personlig skyddsutrustning, förpackningsindustri, fordonsindustri och medicinteknik.

Polymega i Lagan har 15 anställda. Läs mer om oss på www.polymega.s

Vi kanske söker just Dig! Skicka in din spontanansökan till:

Din ansökan skickar du till marita.kallman@liljasplast.se.

VÄLKOMMEN!