Vi söker just nu Underhållstekniker

Vi söker nu
Underhållstekniker
Som underhållstekniker hos Polymega kommer du att arbeta med att utföra service, underhåll och reparationer på våra formverktyg. Detta omfattar demontering/montering av verktygsdelar, statusbedömning samt underhåll av slitdelar. Reparationer av formverktyg vid haverier samt vid behov avgöra om reparation ska utföras av extern verkstad. Även förbättringsarbete samt service på övrig produktionsutrustning förekommer.

Vi söker dig som har intresse av att arbeta i en verksamhet där kvalitet och lönsamhet står i fokus.
Du är lösningsorienterad med en god analytisk förmåga. Som person är du ordningsam, självgående och initiativtagande samt har en hög känsla för service. Du är positiv, har en hög arbetsmoral och är samarbetsvillig samtidigt som du trivs i din tekniska roll.
Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är ett krav. Meriterande är CNC fräsning.

Arbetstid är dagtid.

Vi är ett flexibelt team och för engagerade och ansvarstagande medarbetare finns goda möjligheter att påverka och utvecklas.

Har du ytterligare frågor kring tjänsten, kontakta produktionschef Oskar Andersson på tel 0372 – 78 08 77.
Din ansökan skickar du till marita.kallman@liljasplast.se. Senast den 18 september vill vi ha din ansökan. Märk ansökan med Polymega.
Vi intervjuar fortlöpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Din ansökan kommer självklart att behandlas diskret.

Liljas Plast-gruppen består utöver moderbolaget Liljas Plast i Hillerstorp av Polymed Hygienic, BoBe Plastindustri, Polymega och Liljas Plastic i SuZhou (Kina). Totalt sett omsätter gruppen ca 200 MKR. Samtliga bolag har en hög automatiseringsgrad och våra kunder återfinns bl a inom telekom, fordonsindustri, övrig industri och medicinteknik. Polymega AB i Lagan har 15 anställda och omsätter drygt 35 MKR.